Podziemny Ruch Oporu Napisano 31 Lipca 2015 #313711 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Nick:Podziemny Ruch Oporu Wiek:18lat Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina już na tym serverze i na innych cod modach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Po przerwie wróciłem do 1.6 i chciałbym znowu pomagać w utrzymaniu porządku na serverze. Gram dosyć często, ponieważ mam dużo czasu w wakacje. Często jestem wcześnie rano jak i późno wieczorem i zauważyłem, że wtedy jest najwięcej cheterków, a mało adminów lub wcale Myślę, że gracze mnie szanują i lubią. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h Kontakt: Steam ,Skype, Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Podziemny%20Ruch%20Oporu/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 31 Lipca 2015 #313716 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Jestem na TAK + Doświadczony + Steam + Wiek + Miał już tu admina Przyda się kolejna para rąk do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 31 Lipca 2015 #313729 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Neutral. A najlepiej proszę o usunięcie tego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bez Iimienny Napisano 2 Sierpnia 2015 #314048 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 -Wiek -AMXX -Staż w cs -Doświadczenie Jak najbardziej nadasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 2 Sierpnia 2015 #314124 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Na tak + często na serwerze + kulturę posiada + pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Sierpnia 2015 #314436 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Na tak +ogarniety +czesto na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 5 Sierpnia 2015 #315041 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi