Gość Guest Napisano 31 Lipca 2015 #313708 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Twój nick podczas gry: Styleless Godzina, data zdarzenia: koło północy 17/18 Lipiec 2015 Mapa: DD2... STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 19242755 Uzasadnienie: Grałem na farcie i admin na k robił mi ssy, pechowo, gdyż miałem cl flush entity packet i wywaliło mnie z gry. Nie mam ssów, bo ich nie zrobiono. Ostatnio bana tu złapałem rok temu, także przez nadpobudliwego admina. Proszę o UB . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Styleless [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19242755 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.231.169.144 ' [AMXBans] =============================================== W żadnym z poniższych folderó nie ma nawet 1/2 pliku halflife00. C:/Program Files/Steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike C:/Program Files/Steam/steamapps/nazwakonta/counter-strike/cstrike_polish w moim wypadku jest to E:/Install/Steam/... C:\Użytkownicy\nazwa użytkownika\AppData\VirtualStore\ProgramFiles\Valve\cstrike Z chęcią wbije na jakikolwiek server, żeby dostać ssy i zobaczyć gdzie się zapiszą, nawet na sesji TeamViewera ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 31 Lipca 2015 #313712 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Miałeś 48 godzin na wstawienie ssów. Niestety jedyną szansą na Ub jest zrobienie 100 reklam dla sieci, jeśli zależy Ci na UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 31 Lipca 2015 #313713 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi