Gość Guest Napisano 31 Lipca 2015 #313537 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Twój nick podczas gry: Mama Godzina, data zdarzenia: 15.07.2015 1:05 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: Steam: STEAM_0 : 0 : 137910100 / 31.1.201.151 Link do ss: http://www13.zippyshare.com/v/NqYISUTi/file.html Uzasadnienie: Nie mam pomysłu dlaczego dostałem bana. Grałem czysto bez żadnych dziwnych akcji. Gram na steamie. Dodatkowo przez tydzień czasu nie mogłem wejść na forum bo było dziwnie zablokowane. Teraz wróciłem z urlopu i działa. Widziałem na waszym FB, że wiele osób miało ten sam problem. Prawdopodobnie nie dostane ub za późny czas wrzucenia ss ale proszę wziąć pod uwagę okoliczności, steam oraz ze dostałem dużo już ss i zawsze były czyste. Pozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 31 Lipca 2015 #313539 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi