Rav3n Napisano Poniedziałek o 01:02 #741606 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 01:02 Wzór podania na Administratora Serwera: Nick: Ravεn Wiek: 27 Doświadczenie (w byciu adminem): Admin na jednym z serwerow NaLajcie.eu (dawno temu, siec juz nie istnieje) oraz Blacklister (weryfikowanie demek, unbany, robienie SSow i ich weryfikacja) Znajomość AMXX (W skali 1-10): Powiedzmy ze 5. Ciezko okreslic na ten moment bo adminem bylem prawie 10 lat temu. Bez wiekszych problemow do przypomnienia i doszkolenia (pracuje w branzy IT, takie rzeczy nie są dla mnie czarną magią ale nie bawiłem się w konfigurowanie serwera) Staż w CS-sie: Kilkunastoletni Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Serwer COD400 na którym gram potrzbebuje admina, jeden aktywny to za malo + mialem juz doswiadczenie w przeszlosci Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h aktywnej gry - dostepnosc na steam przez wiekszosc dnia Kontakt: Najlepiej na steam - Ravεn Link do GameTracker'a: Nie moge sie znalezc na gametrackerze, prawdopodobnie to wina nicku ze znakiem specjalnym - wygląda jakbym byl graczem widmo Grvby i pemeq dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grvby Napisano Poniedziałek o 15:59 #741739 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:59 (edytowane) Jak najbardziej na tak,ogarnia gre regulamin i ma dobre podejście do ludzi nie prowokuje konfliktów,uważam ze sprawdzi sie jako admin. PS. Myślę ze ktoś taki sie przyda Edytowane Poniedziałek o 16:04 przez Grvby Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CIEBOCHODZI1312 Napisano Poniedziałek o 16:09 #741740 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:09 Popieram podanie, jest aktywny oraz pomaga nowym graczom dobrze zna zasady serwera jest kulturalny i ogarnia regulamin. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi