Rav3n Napisano 5 Stycznia #741606 Udostępnij Napisano 5 Stycznia Wzór podania na Administratora Serwera: Nick: Ravεn Wiek: 27 Doświadczenie (w byciu adminem): Admin na jednym z serwerow NaLajcie.eu (dawno temu, siec juz nie istnieje) oraz Blacklister (weryfikowanie demek, unbany, robienie SSow i ich weryfikacja) Znajomość AMXX (W skali 1-10): Powiedzmy ze 5. Ciezko okreslic na ten moment bo adminem bylem prawie 10 lat temu. Bez wiekszych problemow do przypomnienia i doszkolenia (pracuje w branzy IT, takie rzeczy nie są dla mnie czarną magią ale nie bawiłem się w konfigurowanie serwera) Staż w CS-sie: Kilkunastoletni Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Serwer COD400 na którym gram potrzbebuje admina, jeden aktywny to za malo + mialem juz doswiadczenie w przeszlosci Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h aktywnej gry - dostepnosc na steam przez wiekszosc dnia Kontakt: Najlepiej na steam - Ravεn Link do GameTracker'a: Nie moge sie znalezc na gametrackerze, prawdopodobnie to wina nicku ze znakiem specjalnym - wygląda jakbym byl graczem widmo pemeq i Grvby dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grvby Napisano 5 Stycznia #741739 Udostępnij Napisano 5 Stycznia (edytowane) Jak najbardziej na tak,ogarnia gre regulamin i ma dobre podejście do ludzi nie prowokuje konfliktów,uważam ze sprawdzi sie jako admin. PS. Myślę ze ktoś taki sie przyda Edytowane 5 Stycznia przez Grvby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CIEBOCHODZI1312 Napisano 5 Stycznia #741740 Udostępnij Napisano 5 Stycznia Popieram podanie, jest aktywny oraz pomaga nowym graczom dobrze zna zasady serwera jest kulturalny i ogarnia regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano Czwartek o 20:53 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #744668 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano Czwartek o 20:53 Witam - proszę Cię jednak o wyszukanie Twojego GT (może najlepiej podczas grania na serwerze sprawdź) Nie jesteśmy w stanie zweryfikować Twojej aktywności Możesz też spróbować stworzyć tam konto i podpiąć nick jak to nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rav3n Napisano Czwartek o 22:20 Autor #744681 Udostępnij Napisano Czwartek o 22:20 Czy steam ID w jakis sposob nam pomoze? Gametracker kompletnie mnie nie widzi przez znak specjalny w nicku nawet jak jestem na serwerze . Jedyne źródło w jakim mogę znależć jakiekolwiek dane odnośnie czasu to top15 na serwerze. Tam od resetu z 14 grudnia mamy 49godzin. Zaczalem gre chwile przed przeniesieniem serwera na nowy adres wiec zakladam ze czasowo bedziemy mieli ponad 100 godzin od tego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano Piątek o 00:46 Donator #744704 Udostępnij Napisano Piątek o 00:46 https://www.gametracker.com/player/Raen/51.77.57.46:27025/ Będę wspierać ludzi aspirujących na moją kochaną 400 :> @ Born masz gt ziomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rav3n Napisano Piątek o 13:05 Autor #744830 Udostępnij Napisano Piątek o 13:05 To niestety nie jest moj GT Na serwerze gra BOT z nickiem Raen i to sa jego statsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 godzin temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #745885 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 godzin temu Sprawdziłem to w inny sposób - link wyżej nieprawidłowy jest Wyślij mi SID na PW i w wolnej chwili dodam flagi. Oczywiście okres próbny 2 tygodni. W razie pytań dalszych, już prywatnie prosiłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 godzin temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #745886 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 godzin temu Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi