Gość Guest Napisano 30 Lipca 2015 #313257 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Wzór skargi (data i godzina):12:45 30.07.2015r Nick admina/gracza, który zawinił:bydlak* Dowody:[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina bydlak*. [AMXBans] Pozostalo ci 23 minut i 28 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Elemelek [AMXBans] Powod : ' A Ty idz do kuchni ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1908572529 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.224.21 Świadkowie:Gracze którzy grali na serwie Uzasadnienie:Nie rozumiem powodu bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 30 Lipca 2015 #313265 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Więc słuchaj koleś. Nie będziesz mnie tu wyzywał bo twoim kolego nie jestem jak i dzieckiem dla Ciebie. To ze gram sobie ile mi się podoba to nie znaczy ze możesz mnie tu wyzywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 30 Lipca 2015 #313270 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Więc słuchaj koleś. Nie będziesz mnie tu wyzywał bo twoim kolego nie jestem jak i dzieckiem dla Ciebie. To ze gram sobie ile mi się podoba to nie znaczy ze możesz mnie tu wyzywać. dowód że Cię obraził ? demko lub ssy prosze masz na to 24 godziny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 30 Lipca 2015 #313271 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Chłopak ma szczęście ze ss-y mi się nie zapisał jedynie co to kilka osób może poświadczyć. Wiem tyle ze przy mnie chłopak nie pogra. Tak więc proszę o zamknięcie i ukaranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 30 Lipca 2015 #313273 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Chłopak ma szczęście ze ss-y mi się nie zapisał jedynie co to kilka osób może poświadczyć. Wiem tyle ze przy mnie chłopak nie pogra. Tak więc proszę o zamknięcie i ukaranie. kara tym razem Cie obejdzie bo 1 raz na Ciebie skarge a jesteś porządnym adminem których mało jest takich . Następnym razem na spokojnie . Ban juz minął w takim razie //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 30 Lipca 2015 #313274 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi