Ran Napisano 29 Lipca 2015 #313139 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Twój nick podczas gry:Ran Godzina, data zdarzenia:chwila temu Mapa:de inferno STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:78664438 Uzasadnienie:Po 1 nie było żadnej miny to była rakieta po 2 to nie pierwszy ban od ciebie nie prawidłowy po 3 jak cie zabijam nie musisz dawać bany Jeżeli twierdzisz że mina to było po prosze dowód..... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Miny na bs.' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:78664438' [AMXBans] Twoje IP: '83.21.206.51' [AMXBans] =============================================== Proszę o upomnienie admina bo nie 1 sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konradem Napisano 29 Lipca 2015 #313143 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 A wiec zacznijmy od poczatku. Twoje miny sa rozsiane po calej mapie. Gdy masz 3 miny do dyspozycji, jedna z nich jest zazwyczaj w nie dozwolonych miejscach (np. niskie drzwi, przed schodami) dostaleś juz ode mnie kilka banow za takie nie rozsadne podchodzenie do sprawy bo nie raz juz miales upomienie ode mnie w sprawie min. Teraz gdy dostaje informacje od "Strzelca" ktory nie jest poczatkujacym graczem na tym serwerze tak jak ty. "Moze chcesz sie pochwalic gdzie mine postawiles? " mogła to nie być mina. Wiem ze posiadałeś wyposażenie wsparcia w swoim arsenale. Każdy sie może pomylić. A w twoim przypadku nie miałem nawet chwili zawachania. Tyle mam do powiedzenia. Milego wieczoru życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 29 Lipca 2015 #313144 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 przepraszam bardzo, gracz się odwołuje od bana więc @Konradem masz przedstawić dowód, że mina była postawiona w złym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konradem Napisano 29 Lipca 2015 #311615 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Takiego owego nie posiadam. Tak jak mowie. Mogla to byc rakieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 29 Lipca 2015 #313145 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 następnym razem, jak banujesz za miny czy coś w tym stylu, to masz robić ss, że mina była źle postawiona albo rozpisać demko z hltv z chwili kiedy była stawiana mina. ban minął parę minut temu. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 29 Lipca 2015 #313147 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi