URIEL Napisano 29 Lipca 2015 #313099 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 29.07.2015 Nick admina/gracza, który zawinił: URIEL(choć wina po stronie admina) Dowody: logi serwa Świadkowie: gracze Uzasadnienie: Piszę w sprawie zajścia na serwerze FFA po zmianie poprzez vota z mapy westwood na dust2002. po vocie danym przez admina napisałem że vote oszukany gdyż wynik był niezgodny z tym co chcieli gracze 11-1 tak przy serwie 29 osób (zmiana w połowie rundy. dopisałem o tym czy admin może tu odpier**ć taką samowolkę ? po zmianie mapy na hudzie wyswietlil .....może mnie ogarnac poprzezkicka.odpisałem na say że niechspróbuje to porozmawiamy na forum. po czym dostałem kicka za "kultura" ? mam prośbę nie lubię pisać takich postów i skarżyć ale nie lubię będąc ileś lat aminem headadminem etc. takich porywczych ludzi którzy z grywalnej potyczki robią hejt. to tyle ogarnijcie tegoż Pana który nie raczył się podpisać przy wyświetlaniu i dawaniu kicka:) z Bogiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Lipca 2015 #313101 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 przedstaw dowód w postaci ssy albo demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
URIEL Napisano 29 Lipca 2015 Autor #313136 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 niestety nie mam takiego możecie po logach serwa sprawdzić. Nie lubię samowolki stąd post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 29 Lipca 2015 #311614 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 piszesz odwołanie od kicka ... jeśli napisałeś tak jak to zacytowałeś to kick słuszny, uważasz, że admin się źle zachował ? to przedstaw dowody tak jak to napisał hapy. Demko lub ss. masz na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Lipca 2015 #313167 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 niestety nie mam takiego możecie po logach serwa sprawdzić. Nie lubię samowolki stąd post. czyli zamykam nastepnym razem prosze o ssy zrob cokolwiek albo demko piszesz odwołanie od kicka ... jeśli napisałeś tak jak to zacytowałeś to kick słuszny, uważasz, że admin się źle zachował ? to przedstaw dowody tak jak to napisał hapy. Demko lub ss. masz na to 24h zbedny post oskarzujacy napisal ze nie ma dowodu a powd byl "kick" z czego niestety admin nie musi do końca sie tlumaczyc /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Lipca 2015 #313168 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi