Skocz do zawartości

porywczość "kultura"

URIEL

Rekomendowane odpowiedzi

29.07.2015

Nick admina/gracza, który zawinił: URIEL(choć wina po stronie admina)

Dowody: logi serwa

Świadkowie: gracze

Uzasadnienie: Piszę w sprawie zajścia na serwerze FFA po zmianie poprzez vota z mapy westwood na dust2002. po vocie danym przez admina napisałem że vote oszukany gdyż wynik był niezgodny z tym co chcieli gracze 11-1 tak przy serwie 29 osób (zmiana w połowie rundy.

dopisałem o tym czy admin może tu odpier**ć taką samowolkę ? po zmianie mapy na hudzie wyswietlil .....może mnie ogarnac poprzezkicka.odpisałem na say że niechspróbuje to porozmawiamy na forum. po czym dostałem kicka za "kultura" ? mam prośbę nie lubię pisać takich postów i skarżyć ale nie lubię będąc ileś lat aminem headadminem etc. takich porywczych ludzi którzy z grywalnej potyczki robią hejt. to tyle ogarnijcie tegoż Pana który nie raczył się podpisać przy wyświetlaniu i dawaniu kicka:) z Bogiem:)

niestety nie mam takiego możecie po logach serwa sprawdzić. Nie lubię samowolki stąd post.  

czyli zamykam nastepnym razem prosze o ssy zrob cokolwiek albo demko

piszesz odwołanie od kicka ... jeśli napisałeś tak jak to zacytowałeś to kick słuszny, uważasz, że admin się źle zachował ? to przedstaw dowody tak jak to napisał hapy. Demko lub ss. masz na to 24h

zbedny post oskarzujacy napisal ze nie ma dowodu a powd byl "kick" z czego niestety admin nie musi do końca sie tlumaczyc

/close

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...