Pokaz Stylu Napisano 29 Lipca 2015 #313080 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Nie wiem czy to dobry dział ale zacznę Prosiłbym o hasło do mojego nicku Jebany Pokaz Stylu na forum jak i na serwer cod 200 ponieważ nagle wyłączył mi się cs wszystkie hasła straciłem, wszystko najważniejsze z kompa programy jak i gry poszło się jeb** , miałem też notatnik gdzie miałem napisane all hasła do metinów itp, więc prosiłbym o hasło tak jak pisałem wyżej, prosiłbym ich o wysłanie mi tutaj na PW Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Lipca 2015 #313081 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Hasła do nicku na forum nie da się założyć. Jeśli chodzi o serwer - podeślij mi na pw hasło na nick, a założę. Ponadto jeżeli będziesz mieć jakieś pytania to możesz mi śmiało napisać w prywatnej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Lipca 2015 #313082 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi