ukowianin Napisano 29 Lipca 2015 #313028 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Jak w temacie chciałbym zaproponować niewielki buff dla klasy premium Czołgisty. Jak wiadomo mało kto sie decyduje na jej zakup ponieważ są inne, bardziej opłacalne... Np. taki Konspirant czy Smierć Chciałbym abyście dodali do Czołgisty przynajmniej wolną pompę z bezlikiem (niektorzy wola wolna) oraz zwiekszyli z 5% na 10% albo conjmniej 8% na zabicie z pompy no i jeszcze 1 skok jeżeli jest to możliwe Nie musi być to wszystko wprowadzone tylko 1 albo 2 rzeczy. Taka pompa wolna to pikuś więc nic sie nie zmieni jak dodacie. Skok i szansa na zabicie to juz cos ale w porownaniu do kapitana z 1/1 awp i 1/3 z he to nic takiego chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Lipca 2015 Premium VIP #313131 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Myślę, że czołgista jest wystarczająco dobrą klasą. Uwierz, że na dużym lvl naprawdę ciężko jest zabić osobę grającą tą klasą. Ale czekam na wypowiedzi innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 29 Lipca 2015 #313141 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 tak jak up na wysokim lvl przy full kondycji i troszke hp klasa wyymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 29 Lipca 2015 #313186 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Oj nie nie nie Na 100lvlu który mam gra się nim świetnie a na małym poziomie też nie odstaje od innych premek.Jak dla mnie nie trzeba tu zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Sierpnia 2015 Premium VIP #314211 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi