N0steR Napisano 29 Lipca 2015 #312969 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Witam wszystkich wszech i wobec tu zebranych. Kto gra na serwerze to wie, że działa tu klan El!te i tylko 1 gracz może przyjąć potencjalnych kandydatów w nasze szeregi. Dzisiaj pojawił się jakiś nowy gracz, z przedrostkiem w nicku owego klanu, dodatkowo w tym klanie nie będąc a tym bardziej nie spełniając wymagań co by dojść do klanu... I tu jest problem, owy gracz a dokładnie El!te | Avallach po moich wielokrotnych prośbach o usunięcie przedrostku nie chciał go usunąć a w dodatku pisał mi "żebym zamknął morde", admini po konsultacji rozłożyli ręce, że nie mogą go zmusić do niczego. Szkoda. Sprawa dotknęła gównie El!towców, bo to jednak nasz przedrostek Temat pozostawiam do dyskusji, jestem przygotowany na krytykę PS. Mam SS'a gdyby ktoś nie wierzył, że taki gracz grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 29 Lipca 2015 Autor #312973 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Problem rozwiązał się sam, Avallach podobno zobaczył że jest sławny na forum i usunął przedrostek. Temat uważam za zamkniety chyba ze znowu dojdzie do takiej sytuacji... Dziekuje za uwage i widzimy sie na serwerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Lipca 2015 Premium VIP #312976 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 W zasadzie to sprawa prywatna i każdy może mieć nick jaki sobie życzy ( chyba, że nick łamie regulamin lub podszywa się pod kogoś) . Nie możemy zabraniać komuś ustawiania nicku jaki mu sie podoba i myślę, że w tej sytuacji jesteśmy bezradni. Pozostaje tylko dogadanie się prywatnie. Avallach również nie powinien Wam robić na przekór, a już na pewno nie obrażać. Jeśli dojdzie ponownie do tego, że ktoś obraża innych, to proszę o wysłanie mi screena i ja odpowiednio gracza ukaram. Ale skoro obie strony doszły do porozumienia to zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Lipca 2015 Premium VIP #312978 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi