Sczepek Napisano 10 Stycznia #743180 Udostępnij Napisano 10 Stycznia Twój nick podczas grania: Sczepek Godzina, data zdarzenia: 10.01.2026 - 19:06:30 Twój nick podczas grania: Sczepek Godzina, data zdarzenia:10.01.2026 - 19:06:30 Mapa: westwood Link do screenów: Problem w tym ze ide za instrukcja na forum tylko ze ja nie mam zadnych ss w folderze pod nazwa half life czy jest mozliwosc ze sa pod inna nazwa? w opisie banu pisalo zebym zlozyl ss demka tez zadnego nie widze Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 10 Stycznia Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #743183 Udostępnij Napisano 10 Stycznia na 400 robi, chyba ze masz zablokowane komendy z serwera Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sczepek Napisano 10 Stycznia Autor #743184 Udostępnij Napisano 10 Stycznia (edytowane) raczej nie mam nic zablokowane, co w takim wypadku? a raczej ja nic nie blokowalem Edytowane 10 Stycznia przez Sczepek Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 10 Stycznia Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #743188 Udostępnij Napisano 10 Stycznia wstaw demka multiheaddemo_1.dem 2 i 3 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sczepek Napisano 10 Stycznia Autor #743196 Udostępnij Napisano 10 Stycznia no wsensie ja z checia ale nie mam nic w folderze nie wiem czemu ale przeszukiwalem juz cale dyski nie tylko te z csem ale z csem tez i nie mam ani zadnych ss ow ani zadnych demek Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 10 Stycznia Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #743206 Udostępnij Napisano 10 Stycznia tam gdzie masz csa i w folderze csstrike Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sczepek Napisano 10 Stycznia Autor #743214 Udostępnij Napisano 10 Stycznia no ja wiem ale kurde nie mam nic Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3MON OF S4TAN666 Napisano 12 Stycznia #743730 Udostępnij Napisano 12 Stycznia Coś ciężko w to trochę uwierzyć, miałem na MH ss’y już jakoś 3-4 razy, zawsze były są i będą w tym samym folderze i raczej nie ma szans żeby Ci znikły, lub żeby chociaż Windows Defender je usunął, albo jakiś inny anty-virus call_me_Lukas, 12 Stycznia Dział UBT, jeśli nie dotyczy Ciebie sprawa nie komentuj. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sczepek Napisano Poniedziałek o 18:29 Autor #743894 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:29 a czy gdy sie banuje jakas osobe to sie automatycznmie robi demko czy tez ssy czy trzeba to jakos dodatkowow wlaczac pytam bo nie wiem, bo juz zaczalem nawet recznie szukac w folderach cokolwiek a ani widu ani slychu kiedys mialem ssy na innym serwerze i tak samo napisalem na forum ze nie moge znalezc no bo kurde no nie mialem, i admin ktory mnie zbanowal sam podeslal moje demko, i dostalem ub czy tutaj admin ktory mnie banowal tez nie mialby demka lub ss tak jakby u siebie? w sensie ss raczje nic nie dadza jak on je zrobil ale demko? Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi