Master Napisano 27 Lipca 2015 Premium #312619 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 witam. sytuacja wyglada tak: mialem cybera i konspiranta, na cyberze konczyla mi sie premium (chyba dwa dni zostaly) a na konspirze mialem jeszcze 26 dni wiec chcialem zmienic tego konspira na cybera zeby miec na nim 28 dni waznosci klasy, w tym momencie nie mam ani cybera ani konspira, a dni mi leca z klas i nikt mi nie przedluzy tej klasy bo serwerownia mi wylaczyla klasy!!!! kod wylalem na wiadomosci prywatnej do danke;* i fightera. ale nadal nie otrzymalem klasy pomimo ze Fighter zamknał moj post o zmiane klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 27 Lipca 2015 Premium Autor #312633 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 27 Lipca 2015 #312647 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zmiana klasy PREMIUM" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi