Admiral D. Napisano 27 Lipca 2015 #48555 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Nick: Admiral D. Wiek:13 lat Doświadczenie (w byciu adminem):dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-się: 3 lata Steam/Non-Steam : Non-Steam Dlaczego Ty: Ponieważ często jestem na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h dziennie Kontakt: gg 53784270 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 27 Lipca 2015 #309093 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Jestem na NIE - wiek +/- doświadczenie - amxx, wątpię, że znasz tak dobrze w takim wieku - brak linku do GT - podanie mnie nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 27 Lipca 2015 #72461 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 jestem na NIE -wiek -podanie mnie nie przekonuje - amx 9/10? jakos w to nie wierze -konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 27 Lipca 2015 #309094 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 jestem na NIE -wiek -podanie mnie nie przekonuje - amx 9/10? jakos w to nie wierze -konto pod podanie -brak gt ludzie pamiętajcie o tym gt, poprawnosc podania tez jest wazna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 27 Lipca 2015 #194935 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum; - Minimum 16 lat; - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; - Minimum 20h przegrane na serwerze; - Obowiązkowo aktywne konto steam; - Posiadanie mikrofonu; Nie chce mi się tu rozpisywać, przeczytaj wymagania a na pewno będziesz wiedział dlaczego podanie zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 27 Lipca 2015 #309096 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi