ZohaN Napisano 6 godzin temu #744433 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Trochę poszperałem na forum i namierzyłem że kiedyś były małe mapki na serwerze : de_dust2x2 de_dust2_long cs_wiocha cs_wiocha_winter fy_snow fy_pool_day Fajnie by było przywrócić chociaż część. Aktualne mapy są duże, boty czasem przygłupie i trzeba się czasem szukać na mapie. A taka sieczka to w końcu coś innego. Czekam na opinie. Pozdro. d3MON OF S4TAN666 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3MON OF S4TAN666 Napisano 5 godzin temu #744448 Udostępnij Napisano 5 godzin temu No myślę że fajny pomysł, lecz fy snow, poolday raczej na pewno odpada, bo są naprawde małe, ale pomysł na małe mapy jak najbardziej w porządku Lecz kiedyś były małe mapy, kiedy nie było botów, więc gracze wpisywali mała mapa i grali jak chcieli, a teraz kiedy zawsze jest te 10 botów to faktycznie może być niezły rozpierdol na mapie Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi