ZohaN Napisano Środa o 22:02 #744433 Udostępnij Napisano Środa o 22:02 Trochę poszperałem na forum i namierzyłem że kiedyś były małe mapki na serwerze : de_dust2x2 de_dust2_long cs_wiocha cs_wiocha_winter fy_snow fy_pool_day Fajnie by było przywrócić chociaż część. Aktualne mapy są duże, boty czasem przygłupie i trzeba się czasem szukać na mapie. A taka sieczka to w końcu coś innego. Czekam na opinie. Pozdro. d3MON OF S4TAN666 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3MON OF S4TAN666 Napisano Środa o 23:01 #744448 Udostępnij Napisano Środa o 23:01 No myślę że fajny pomysł, lecz fy snow, poolday raczej na pewno odpada, bo są naprawde małe, ale pomysł na małe mapy jak najbardziej w porządku Lecz kiedyś były małe mapy, kiedy nie było botów, więc gracze wpisywali mała mapa i grali jak chcieli, a teraz kiedy zawsze jest te 10 botów to faktycznie może być niezły rozpierdol na mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZohaN Napisano 18 godzin temu Autor #744682 Udostępnij Napisano 18 godzin temu Nie uważam że od nadmiaru "graczy" było gorzej. Poolday i snow faktycznie za małe. Wiecie.. Kilku kucaczy chowa się na mapie i weź szukaj takich po takim Eldorado. Dla mnie osobiście sloty mogą być pełne, mapa prosta i "szybka" i sieczka na ekranie jak ta lala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 2 godziny temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #744847 Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Nie będzie małych map na tyle osób łącznie z botami Edytowane 2 godziny temu przez strafelegit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 2 godziny temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #744848 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi