rolche Napisano Czwartek o 18:23 #744633 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:23 (edytowane) Twój nick podczas grania:Coelho Godzina, data zdarzenia:15.01.2026 - 18:57:41 Mapa:de_dust2 Link do screenów: STEAM_ID / IP:STEAM_1:0:1646586028 (mam darmowa wersje nie z steama) EDIT1: to może zamiast również spamowac mógłbyś łaskawie napisać dokładnie czego ci trzeba a nie bawić się ze mną w kotka i myszkę? tracąc mój i twój czas nie znam zasad bo nie korzystałem z forum proszę cię bardzo 5 scr w formacie tga równie dobrze mógłbym dać scr pulpitu ale domyślam się ze trzeba ci z gry EDIT1.rar Edytowane 18 godzin temu przez rolche tak mi kazali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano Czwartek o 19:38 #744648 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:38 Po pierwsze spakuj screeny w paczkę i je wrzuć. Po drugie usuń zbędną całość i zastosuj się do wzoru : Nic poza wzorem oraz screenami nie jest potrzebne, także zrób porządek w poście. Wzór: Twój nick podczas grania: Godzina, data zdarzenia: Mapa: Link do screenów: STEAM_ID / IP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolche Napisano Piątek o 17:49 Autor #744886 Udostępnij Napisano Piątek o 17:49 23 godziny temu, rolche napisał: dobra widzę ze nic się w tym kierunku nie poruszy administracja się opierdziela każdy wyświetlił mój wniosek i jedyne co to mi kazali go edytować to nie to samo co kiedyś gdy adminem był taki barb widzę ze dużo osób dostaje takie bany za nic co jest dla mnie abstrakcja XD szczerze mówiąc zawiodłem się kiedyś najlepszy serwer na którym grałem teraz tak się stoczył na psy znajdę jakiś inny serwer na którym będę mógł normalnie grać elo nie pozdrawiam nowej administracji pozdro stara gwardia wasz młody coelho ;DDD XD call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano Piątek o 18:12 #744894 Udostępnij Napisano Piątek o 18:12 (edytowane) Format tych ss'ów jest PNG powinien być TGA Edytowane Piątek o 18:12 przez call_me_Lukas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolche Napisano Piątek o 18:29 Autor #744899 Udostępnij Napisano Piątek o 18:29 XD ale co to za sprawdzanie wogle jakbym cheatowal to bym usunal cheaty i wyslal wam scr XD wogle to nie ma napisane jakie scr mam wyslac czy z gry czy z plikow no ale to i tak nie ma sensu w zwiazku z tym to co napisalem wczesniej tyle lat jestes unbanista XD i o tym nie pomyslales? nie wiem gdzie znalezc demko bo chcialbym az obejrzec moj gameplay i akcje kiedy dostalem bana bo jakos dobrze wcale nie gralem to nie moj prime gdy przescigiwalem sie chyba z kso/ksy nie pamietam dobrze o top1 na ffa XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolche Napisano Piątek o 18:56 Autor #744910 Udostępnij Napisano Piątek o 18:56 jednak znalazlem i obejrzalem XD i gdzie tu jest wogle jakas podstawa do bana XD call_me_Lukas, Piątek o 20:19 Gratulacje dla Ciebie, że znalazłeś demko i zobaczyłeś jaki to jestes PRO gracz, mnie interesuje byś wstawił ss'y formacie TGA jeśli nie - brak UB proste. LAST DANCE for U :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolche Napisano Piątek o 20:59 Autor #744952 Udostępnij Napisano Piątek o 20:59 proszę cię bardzo szanowny panie unbanisto może przed ostatnim tańcem jakaś herbatka? Nowy folder (2).rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano Piątek o 21:51 #744965 Udostępnij Napisano Piątek o 21:51 (edytowane) Folder zawiera 3 ss'y potrzebne jest ich 5. Na dodatek proszę nie spamuj pod postem tylko edytuj główny wątek w przeciwnym razie nałożone zostanie ostrzeżenie. Niby stara gwardia a zasady nie są znane . Spakowałeś jakieś randomomowe fotki wycięte chyba z demka . To nie są ss'y, taki stary gracz powinien wiedzieć jak wstawić ss'y oraz gdzie sie znajdują oraz pod jaką nazwą. Te zdjęcia co wstawiłeś przedstawiają fotki są w różnym czasookresie, ss'y robią się 5sec w tej samej scenie, a twoje są rozbieżne. Nie wiem czy chciałeś nas oszukać? Ale nie tędy droga i nie z nami :P. Reasumując na chwilę obecną bez UB. Przeczytaj w strefie UBT jak powinno wyglądać odwołanie oraz jak prawidłowo spakować ss'y, jak się nazywają oraz gdzie się znajdują. Tu masz link do prawidłowego odwołania oraz prawidłowych ss;ów. Edytowane 15 godzin temu przez call_me_Lukas rolche dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 15 godzin temu #745099 Udostępnij Napisano 15 godzin temu Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi