Narpar Napisano Poniedziałek o 21:10 #745669 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:10 Twój nick podczas gry: Jar Godzina, data zdarzenia: 21:40 około Mapa: Dust2 STEAM_ID / IP: 1443 STEAM_0:0:461044444 Uzasadnienie: Dostałem bana za nic, gram już od jakiegos czasu na waszym serwerze, na cs 1.6 dorastalem, ale moje stare konto niestety przepadlo, nie jestem jakis wybitny w ta gre, niektorzy kreca wyniki duzo wieksze niz ja, doswiadczony admin powinien od razu widziec co i jak a tak musze pisac odwolanie, bo dostałem bana za czysta gre, no cóż pisze odwołanie i prosze o ub, dziekuje *Demka z serwera: MultiHeadDemo_1.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narpar Napisano Poniedziałek o 21:11 Autor #745670 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:11 Nie moge wrzucic, niestety tych wszystkich plików, za duzo waza ktoś pomoże ? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano Poniedziałek o 21:36 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #745673 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:36 @ Pysiola poproszę rozpiskę 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narpar Napisano Poniedziałek o 21:38 Autor #745675 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:38 Załączam 3 pliki w ten sposob https://megawrzuta.pl/p4hulmh7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 21 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #745894 Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowane) break rozpiski - ub (admin nie posiada demka) Edytowane 21 godzin temu przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 21 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #745895 Udostępnij Napisano 21 godzin temu Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi