Narpar Napisano 21 godzin temu #745669 Udostępnij Napisano 21 godzin temu Twój nick podczas gry: Jar Godzina, data zdarzenia: 21:40 około Mapa: Dust2 STEAM_ID / IP: 1443 STEAM_0:0:461044444 Uzasadnienie: Dostałem bana za nic, gram już od jakiegos czasu na waszym serwerze, na cs 1.6 dorastalem, ale moje stare konto niestety przepadlo, nie jestem jakis wybitny w ta gre, niektorzy kreca wyniki duzo wieksze niz ja, doswiadczony admin powinien od razu widziec co i jak a tak musze pisac odwolanie, bo dostałem bana za czysta gre, no cóż pisze odwołanie i prosze o ub, dziekuje *Demka z serwera: MultiHeadDemo_1.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narpar Napisano 21 godzin temu Autor #745670 Udostępnij Napisano 21 godzin temu Nie moge wrzucic, niestety tych wszystkich plików, za duzo waza ktoś pomoże ? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 21 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #745673 Udostępnij Napisano 21 godzin temu @ Pysiola poproszę rozpiskę 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narpar Napisano 21 godzin temu Autor #745675 Udostępnij Napisano 21 godzin temu Załączam 3 pliki w ten sposob https://megawrzuta.pl/p4hulmh7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 1 godzinę temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #745894 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) break rozpiski - ub (admin nie posiada demka) Edytowane 1 godzinę temu przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 1 godzinę temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #745895 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi