rudyrydz Napisano 22 godziny temu #745676 Udostępnij Napisano 22 godziny temu Witam Tak jak w tytule, proponowałbym modyfikację tej klasy. Widziałem, że podobne wątki były już jakiś czas temu ale klasa jest dokładnie taka jak wtedy była. Kluczowe byłoby przywrócenie starego dobrego assasina bo na ten moment ta klasa to jakiś żart patrząc na to, że to taka gorsza wersja non-premium Aspiranta. Moje propozycje zmian: 1. Wywalić mp5 bo jak sama nazwa mówi to ASSASIN, który ma zabijać z noża. Dodawanie mu jakiejkolwiek broni innej niż pistol (na przykład elite) jest bez sensu. 2. Zwiększyć mu niewidzialność. Kiedyś ta klasa miała sens bo można było zabijać ludzi z zaskoczenia na niewidce na ten moment ten aspekt nie istnieje bo 100/255 to praktycznie nic i bardzo łatwo go wykryć 3. Opcjonalnie zmienić autoBH na dwa skoki ale samo BH też może zostać Kluczową kwestią jest zmiana niewidzialności na większą, taką która dawała by przewagę tej klasie właśnie w tym aspekcie. Musi się to odbyć kosztem czegoś stąd propozycja usunięcia broni, która tak czy siak nie powinna się w tej klasie znajdować. Co do porównania do aspiranta. Niewidka jest praktycznie identyczna, obie klasy mają autoBH. Jedyną przewagą assasina jest więcej kondychy, ale w momencie kiedy jesteś praktycznie widzialny to nie ma ona żadnego znaczenia bo sprowadza go do poziomu non-premium komandosa . Aspirant wygrywa zaś w pozostałych statystykach. Myślę, że klasa nawet gdyby straciła autoBH i mp5, a zyskała lepszą niewidkę stałaby się dużo bardziej grywalna i nie kłóciła się ze swoim zamysłem. Pozdrawiam Nimmrod dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 godziny temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #745877 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 godziny temu Klasa ta pierwotnie była jaka jest w tym momencie - zatem nie rozumiem o jakim momencie mówisz, że było inaczej. Zamysł właśnie jest taki, żeby nie powielać tej samej klasy z naszych innych CODMODów bazując na samej niewidzialności. Uwierz mi to BH robi robotę wraz z MP5 jak i kondycja, nie zapominając o podwójnym skoku dla posiadaczy flagi VIP. Dlatego jest to też pod "klasyka". Tak czy inaczej zostawiam do dyskusji dla was, może coś porobimy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi