ICantFly Napisano 24 Lipca 2015 #311669 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Nick: ICantFly WIEK: 29 Doświadczenie (w byciu adminem): Heheh... Gdzies w 2008 zostalem adminem na serwerze zombie sieci neondragon. Dla calej sieci zrobilem kanal na youtube https://www.youtube.com/user/neondragonvids(EDIT - link nie dziala, wystarczy wpisac na yt NEONDRAGON) Ogolnie bylem specjalista od lapania cheaterow. Zlapalem ich OD GROMA a raporty potwierdzalem filmikami, ktore z reszta sam nagrywalem (bez uzycia HLTV, hltv robilem sam z dema, chodz nie zawsze jest to mozliwe). To jakies tam 2 przypadkowe przyklady z kilkudziesieciu moich filmikow z WH. Jestem osoba dojrzala dosc, lubie dobra atmosfere na serwerze, zdrowe glupie zarty i mam takiego fajnego skilla do lagodzenia awantur, czesto sie udaje. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Nie pamietam, ale to proste bylo. Staż w CS-sie: A kto by zliczyl te lata heh Steam / NonSteam: No Steam Dlaczego Ty: To samo pytanie zadala mi ostatnio moja byla dziewczyna... Mam 29 lat, mieszkam w UK, mam na imie Miroslaw. Zarabiam w funtach i lubie biegac z pompa na respa przeciwnika. Mam zdrowe podejscie do atmosfery. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No mysle ze to zalezy od zmiany w pracy. Jendego tygodnia wiecej innego mniej, ale w weekendy napieprzam jak dziki osiol. Kontakt: eeee... No na steam, albo piszcie na [email protected] ewentualnie mozna sie ustawic w londynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Masta_Yoda_ Napisano 24 Lipca 2015 #311687 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Podanie napisałeś super, ale gdzie jest link do GT ? B) OK. Link do GT już zostal wstawiony. Również jestem za tym, abyś dostał funkcję administratora. Spełniasz podstawowe wymagania. W czasie gry nie sprawiałeś problemów. Dokonywałeś zgłoszeń na u@ oraz na steamie. Ogólnie też jesteś w porządku osobą, więc pewnie do zobaczenia nie bawem w naszym gronie adminów DD2#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICantFly Napisano 24 Lipca 2015 Autor #311689 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 http://www.gametracker.com/player/ICantFly/80.72.43.106:27032/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frejzen Napisano 24 Lipca 2015 #311727 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 No ziomeczek ogarnia admina jak i grę, łapie te ładnie nazywając cziterów. Staż też ma miły, można z nim spoko pogadać i beke pokręcić nie napina się za co ma ogromnego plusa bo mało kiedy takich się spotyka. Jest często i świetnie rozpoznaje cziterów więc liczba tych słabych graczy grających na programach znacząco zmaleje i mniej będzie płaczu, że ban za "niewinność". Masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ParChateek Napisano 24 Lipca 2015 #311728 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Świetny gościu ! Godziny są, ogarnia grę Przemiły i w dodatku pocieszny i kulturalny Ogarnia AMXX / zgłasza na u@ i steam. Peeeeeeełno pozytywnej energii rozdaje ten ziomek, masz moje tak - czapki z głów :witaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICantFly Napisano 24 Lipca 2015 Autor #311737 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Dzieki za taki pozytywny feedback To moze cos wiecej o mnie w 4 filmikach (wszystkie moje): - pasjonowalem sie jakis czas w montowaniu filmikow na silniku csa https://www.youtube.com/watch?v=L6_iBKNAX8k - kupilem typowi pizze wegetarianska. Gosc mi pomogl dwa razy odpalic auto na kable z rana, puaklem do przypadkkowych drzwi. Zazrtowal pewnego razu jak przebiegalem (akurat cwiczylem) kolo jego domu, ze jak kiedys bede rozwozil jedzenie (wieczorami tak wlasnie dorabialem) to moge mu podrzucic wegetarianska pizze. Bez namyslu pobieglem do pizzeri https://www.youtube.com/watch?v=5GiFrazVxUc - Lubie street workout - Za ten filmik gracz ktory skakal - SNEL - zaplacil mi 10$ (na zlecenie, to jedyny filmik na zlecenie za ktory dosatlem prawdziwe pieniadze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICantFly Napisano 25 Lipca 2015 Autor #311759 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Oki doki - sorka Edit - Ok sorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 25 Lipca 2015 #311981 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Na TAK. Spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ursus Napisano 25 Lipca 2015 #312057 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Na tak spełnia wymagane funkcje . Takich ludzi ten server potrzebuje miły ogarnięty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 25 Lipca 2015 #312090 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Wiek + Staż + Ogarnięcie + nie wiem dlaczego jestem obojętny na to podanie, jednak chyba zawsze można dać szansę - niech będzie , że na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 26 Lipca 2015 #312114 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Popieram go, bardzo fajny ziomeczek Nie spina. Grzeczny pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 26 Lipca 2015 #312132 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Z tego co na serwie go słyszałem ma chłopak poczucie humoru nie spina się tylko wszystko obraca w żart ma moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 27 Lipca 2015 #312388 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Nie mam do ciebie żadnych zastrzeżeń więc jestem na tak. Godziny masz, mało postów jednynie co mogę się przyczepić na forum, czity zgłaszasz. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 27 Lipca 2015 #312471 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Jestem na tak ,spełniasz wymagania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Lipca 2015 #312527 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Dam Ci szansę, nie zawiedź mnie. Zgłoś się do mnie na steam/pw ze swoim STEAM_ID. Powodzenia i witam w gronie adminów ODD2#2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Lipca 2015 #312528 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362030 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2#2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi