remciu1 Napisano 23 Stycznia #746607 Napisano 23 Stycznia Nie wiem co koliduje ale mając ponad 200hp po zabójstwie kogoś spada ono do 130hp. Mam też problem z misjami gdzie trzeba podnosić ciała pod x. Pochodząc do ciała klikam x i nic się nie dzieje, progress misji się nie nalicza.
d3MON OF S4TAN666 Napisano 23 Stycznia #746656 Napisano 23 Stycznia Podpisuje się pod tematem, też zastanawia mnie że mając 250hp, zabijam kogoś i HP spada do 130, raczej tak nie powinno być, bo jest to bardzo uciążliwe dla klasy grając scoutem, do tego mam taki sam problem z misją jak u kolegi wyżej.
d3MON OF S4TAN666 Napisano 24 Stycznia #746695 Napisano 24 Stycznia Już rozkminiłem czego to jest błąd po zmianę klasy, niestety błąd jest w VIP-IE i to spory, bo w teorii powinien dodawać te 20hp za zabójstwo, ale pewnie skrypt nie ogarnia tego za ktoś ma daną ilość HP i ciągle po każdym zabiciu HP wraca do stałej wartości jaką jest (130) zamiast o daną wartość czyli 20 te obecne HP zwiększać i jest to dość spory błąd, który zamiast ułatwiać grę VIP-OWI to ją utrudnia, tym bardziej kiedy robi się sporo tych zabić w trakcie rundy i ciągle trzeba dokupować HP, przy tym marnując sporą ilość monet
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Stycznia #747308 Opiekun Sieci Napisano 27 Stycznia Czy problem dalej występuje po zmianie od wczoraj pluginu?
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Stycznia #747324 Opiekun Sieci Napisano 27 Stycznia Dobrze temat zamykam zatem Umknął mi problem odnośnie misji jeszcze. Rozwiązaniem będzie odbindowanie lub przywrócenie domyślnych klawiszy. Ewentualnie możesz zbindować sobie radio2 pod jakiś klawisz - domyślnie jest to właśnie klawisz X w celu zbierania ciał. Liczą się swoje zabójstwa z reguły
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Stycznia #747325 Opiekun Sieci Napisano 27 Stycznia Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
2
Popularne Dni
27 Sty
4
23 Sty
2
24 Sty
1