remciu1 Napisano 11 godzin temu #746607 Udostępnij Napisano 11 godzin temu Nie wiem co koliduje ale mając ponad 200hp po zabójstwie kogoś spada ono do 130hp. Mam też problem z misjami gdzie trzeba podnosić ciała pod x. Pochodząc do ciała klikam x i nic się nie dzieje, progress misji się nie nalicza. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3MON OF S4TAN666 Napisano 7 godzin temu #746656 Udostępnij Napisano 7 godzin temu Podpisuje się pod tematem, też zastanawia mnie że mając 250hp, zabijam kogoś i HP spada do 130, raczej tak nie powinno być, bo jest to bardzo uciążliwe dla klasy grając scoutem, do tego mam taki sam problem z misją jak u kolegi wyżej. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3MON OF S4TAN666 Napisano 3 godziny temu #746695 Udostępnij Napisano 3 godziny temu Już rozkminiłem czego to jest błąd po zmianę klasy, niestety błąd jest w VIP-IE i to spory, bo w teorii powinien dodawać te 20hp za zabójstwo, ale pewnie skrypt nie ogarnia tego za ktoś ma daną ilość HP i ciągle po każdym zabiciu HP wraca do stałej wartości jaką jest (130) zamiast o daną wartość czyli 20 te obecne HP zwiększać i jest to dość spory błąd, który zamiast ułatwiać grę VIP-OWI to ją utrudnia, tym bardziej kiedy robi się sporo tych zabić w trakcie rundy i ciągle trzeba dokupować HP, przy tym marnując sporą ilość monet Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi