dealan4 Napisano 23 Lipca 2015 #311317 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Witam. Chciałbym powiedzieć, że jakiś czas temu udało mi się znaleźć dorywczą pracę i trochę zaniedbałem serwer słabą aktywnością.. W sierpniu planuję wyjechać nad morze na upragniony wypoczynek, więc proszę o usprawiedliwienie tego czasu (tydzień, może dwa). Na tyle co mogę, wchodzę i ogarniam serwer oraz wypowiadam się na forum Zajmuję się też grafiką i tworzeniem stron www, co również wpływa na mój czas w grze. Przepraszam, ale postaram się to jakoś nadrobić Pozdrawiam Wszystkich - WoJtAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Lipca 2015 #311321 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Usprawiedliwiony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Lipca 2015 #311322 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi