dr.dooferschmitz Napisano Sobota o 11:04 #746793 Udostępnij Napisano Sobota o 11:04 (edytowane) Nick W Grze: pepe Imię: jacek Wiek: 32 lata (w marcu 33) Link Do GT: nie działa Steam/NonSteam? (link do profilu): nonsteam Doświadczenie Adminowskie: nigdy nie byłem, zawsze w cs byłem takim normalnym graczem Znajomość komend AMXX 1-10: 1, chociaż dam radę z prostymi a pluginy nie umiem Dlaczego Ty?: mimo że adminem nie byłem na ŻADNYM serwerze tak się postaram pilnować by ludzie nie przeklinali Kontakt: discord/forum Edytowane Sobota o 17:50 przez dr.dooferschmitz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChudyByk Napisano 2 godziny temu #747329 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Twoje gt nie jest jakieś powalające , fakt że mało osób gra w ostatnim czasie to jednak mógłbyś trochę pograć dłużej żeby dać się poznać zarówno z nami jak i z serwerem. Samo podanie nie jest jakoś super przekonujące. Na ten moment odrzucam i tak jak napisałem wyżej: pograj trochę dłużej, daj się poznać lepiej i wtedy możemy pomyśleć nad twoją kandydaturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChudyByk Napisano 2 godziny temu #747330 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi