f9rest Napisano 2 godziny temu #746820 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Twój nick podczas grania: vizzzz= Godzina, data zdarzenia: 14:09 Mapa: dd2 Link do screenów: megawrzuta.pl/v7tbth6n STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 2 godziny temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #746821 Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) screeny mają być w formacie .tga nie bmp @ f9rest screeny są robione automatycznie, na dd2 są ustawione na .tga więc takie też powinieneś miec @ f9rest albo wstawiasz w tga i sprawdzę je i po uzgodnieniu z opiekunem zadecydujemy czy dostaniesz szanse, albo odrzucam z automatu a historię banów Edytowane 2 godziny temu przez Piesy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f9rest Napisano 2 godziny temu Autor #746824 Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) to moja wina żę mam w formacie bmp?? @ Piesy wstawiłem to co mam nic nie zmieniałem tylko odrazu wstawiłem więc może ja mam coś zmienione aby mi odpałało w bmp a nie w tga Edytowane 2 godziny temu przez f9rest dsa Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi