cyppeq Napisano 24 Stycznia #746882 Napisano 24 Stycznia Twój nick podczas gry: trener personalny Godzina, data zdarzenia: 24.01.2026 20;26 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:21892522 Uzasadnienie: nie nakrecone zostało żadne demo, nie ma żadnego pliku w cstrike... *Demka z serwera:
Piesy Napisano 24 Stycznia #746891 Napisano 24 Stycznia (edytowane) demka są pod nazwą multihead_demo1, 2 ,3 z końcówką .dem demka są nagrywane automatycznie po wejściu na nasz serwer @ cyppeq wstawiłes screena tylko z 20:35, demko jest nagrywane w momencie wejscia na serwer. jeżeli demka się nie znajdą to brak ub. czekam na nie do jutra wieczora ok 21 sprawdzę jeżeli nie będzie to brak ub Edytowane 24 Stycznia przez Piesy
cyppeq Napisano 24 Stycznia Autor #746893 Napisano 24 Stycznia nie mam żadnego dema, co w takiej sytuacji ? Piesy, 24 Stycznia poszukaj dokladniej, jak nie znajdziesz to brak ub
cyppeq Napisano 24 Stycznia Autor #746894 Napisano 24 Stycznia (edytowane) Nie mam żadnego dema, grałem w csa 12 lat, wiem gdzie sie znajdują dema, nie mam żadnego pliku .dem, mialem zrobione screeny w listopadzie to wrzucilem, nie mam nic do ukrycia... wysłałem zdjęcie calego folderu wedlug czasu modyfikacji i nie nagrano nic tak to by wyskoczyło, prosze o odpowiedz, albo zwrot pieniedzy za SVIPA pozdrawiam, z wyrazami szacunku Edytowane 24 Stycznia przez cyppeq
cyppeq Napisano 24 Stycznia Autor #746904 Napisano 24 Stycznia nie mam żadnego demka prosze o rozwiazanie sytuacji pozdrawia m!!
call_me_Lukas Napisano 26 Stycznia #747226 Napisano 26 Stycznia Tak jak @ Piesy pisał wyżej, miałeś czas na wstawienie demka. One nagrywają się od momentu wejścia na serwer - ty twierdzisz, że ich nie posiadasz. BEZ UB
call_me_Lukas Napisano 26 Stycznia #747227 Napisano 26 Stycznia Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
5
2
1
Popularne Dni
24 Sty
6
26 Sty
2
Najaktywniejsi w tym temacie
cyppeq 5 posts