cyppeq Napisano 3 godziny temu #746882 Udostępnij Napisano 3 godziny temu Twój nick podczas gry: trener personalny Godzina, data zdarzenia: 24.01.2026 20;26 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:21892522 Uzasadnienie: nie nakrecone zostało żadne demo, nie ma żadnego pliku w cstrike... *Demka z serwera: Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyppeq Napisano 3 godziny temu Autor #746884 Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 3 godziny temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #746891 Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) demka są pod nazwą multihead_demo1, 2 ,3 z końcówką .dem demka są nagrywane automatycznie po wejściu na nasz serwer @ cyppeq wstawiłes screena tylko z 20:35, demko jest nagrywane w momencie wejscia na serwer. jeżeli demka się nie znajdą to brak ub. czekam na nie do jutra wieczora ok 21 sprawdzę jeżeli nie będzie to brak ub Edytowane 2 godziny temu przez Piesy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyppeq Napisano 3 godziny temu Autor #746893 Udostępnij Napisano 3 godziny temu nie mam żadnego dema, co w takiej sytuacji ? Piesy, 3 godziny temu poszukaj dokladniej, jak nie znajdziesz to brak ub Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyppeq Napisano 3 godziny temu Autor #746894 Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Nie mam żadnego dema, grałem w csa 12 lat, wiem gdzie sie znajdują dema, nie mam żadnego pliku .dem, mialem zrobione screeny w listopadzie to wrzucilem, nie mam nic do ukrycia... wysłałem zdjęcie calego folderu wedlug czasu modyfikacji i nie nagrano nic tak to by wyskoczyło, prosze o odpowiedz, albo zwrot pieniedzy za SVIPA pozdrawiam, z wyrazami szacunku Edytowane 3 godziny temu przez cyppeq Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyppeq Napisano 2 godziny temu Autor #746904 Udostępnij Napisano 2 godziny temu nie mam żadnego demka prosze o rozwiazanie sytuacji pozdrawia m!! Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi