GRAJEKV8 Napisano 22 godziny temu #747126 Udostępnij Napisano 22 godziny temu Nick: GRAJEK Wiek: 32 Link do BanID: Banid.pl | Pojedyncze sprawdzanie - sprawdź kto to Ile czasu dziennie spędzasz na forum: 30min w zależności od potrzeby. Coś o sobie: Na codzień (raczej noc) jestem kierowcą cieżarówki i wożę elementy gabarytowe wież wiatrowych czyli tzw wiatraki Doświadczenie: w cs 1.6 gram od gimnazjum do teraz jednakże z przerwami Dlaczego Ty: Może nie gram codziennie ( ze względu na trasę) ale doświadczenie od kilkunastu lat pomaga mi ocenić kto gra uczciwie a kto nie kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 godziny temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #747231 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 godziny temu Hejka - ten dział służy do pisania podania o stanowisko Support Admina Nie wiem czy nastąpiła pomyłka, natomiast podanie o admina można pisać w odpowiednich działach serwerowych. Jeśli występuje problem ze znalezieniem konkretnego serwera, chętnie pomogę na pw. W innym przypadku tj. poważnym nie spełniasz wymagań na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 godziny temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #747232 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 godziny temu Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi