Skocz do zawartości

Skarga na admina That Venix cod 800

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):11:00 23.07.2015

Nick admina/gracza, który zawinił:That Venix

Dowody:====================

[AMXBans] You have been banned from this Server!

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Reason: 'zle postawione dzialko7'

[AMXBans] Duration: '5 minutes'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:2048683135'

[AMXBans] Your IP: '83.28.106.223'

[AMXBans] 

Świadkowie:admin :hemp gru , lukasek i inni gracze mapy de westwood

Uzasadnienie:Admin bezpodstawni zbanował mnie na 5 min , gdy spytałem się go za co ten ban odpowiedział mi że VIP zostal zbugowany(nie był).

Chwile potem na tej samej mapie (de_westwood ) admin dal mi kolejnego bana za dzialko postawione koło szubienicy (bylem w ct) ,admin KRZYCHU postawił w tym samym miejscu działko dzień wcześniej  , kiedy spytałem się go czy mozna tam stawiać działko odpowiedział ,że mozna ale tylko ct. Po uplywie 5 minut i skończeniu się banu wszedłem z powrotem na ten serwer gracz "Nawel" postawil tam działko będąc w tt . Napisałem to na u@ lecz żaden z 3 adminów nie zareagował.

Powiem ci tak żę na westwood sg można stawiać przy szubiennicy tylko wtedy jak jesteśw tt bo nie bije wtedy na resp przeciwnika z tego co wiem ct jeżeli w tym miejscu postawi sg to wtedy bedzie bić na respa tt i wtedy czywiście jest żle postawione.

Nie wiem jak dokładnie wygładała ta sytuacja więc nie jestem w stanie określić kto tu zawinił, ale spytam się ciebie czy Venix upomniał cię chociaż raz ??

Byłeś wtedy w CT dałeś działko kolo szubienicy które zabiło kilka osób z tt więc dostałeś bana na 5 min ( co i tak jest niska kara za sg) ...

Uno nie dostałeś bana za vipa tylko Kick . sam napisałeś że byłeś w ct wiec jak dla mnie ban zasluzony.

Dostałem bana na 5 min za VIP, wczoraj admin KRZYCHU powiedział mi ,że tylko CT może tam stawiać SG ,pytałem się go bo jeszcze wcześniej dostałem od cb bana będąc w tt ...

Ktoś popełnił błąd w tym przypadku ...

// Edition

Masz jakiś dowód ? Ban krótki 5 minutowy trochę przesada po 1 po drugie słowne uzasadnienie nic nie da demko albo ssy ze zdarzenia , brak tego skarga odrzucona temat zamkne.

demko niedostępne hltv nie nagrało 

// edit 

nastepnym razem proszę o dowód w postaci nawet ss-a :) temat zamykam - bez dowodów nie ma co działać . 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...