Gość Guest Napisano 22 Lipca 2015 #311028 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Wzór skargi (data i godzina):23:45 22:07:2015 Nick admina/gracza, który zawinił: Mafia Dowody: [ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: "LAmienie" [ReasonKicker] ====================================== [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'tak >' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1971862175' [AMXBans] Your IP: '79.186.211.79' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie: Za to że zabiłem 'admina' dostałem kika . A pózniej od niego bana za to że się oburzyłem nie używając przekleństw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 23 Lipca 2015 #311188 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 ban 5 minutowy admin nie musi sie tlumaczyc , ban minal , dowodów nie masz i tak widze ani HLTV ani demka zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 23 Lipca 2015 #311189 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi