*AnGeLa* Napisano 22 Lipca 2015 #310898 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Z racji tego, że upominacie się o nowy RoundSound na serwerze bardzo proszę wszystkich o podawanie propozycji utworów , które miałyby się w nim znaleźć ? Później złoże z tego całość i pod koniec tygodnia będzie gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy_seN Napisano 22 Lipca 2015 #310948 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Jeżeli chodzi o mnie to nie jestem czasowo z nowościami muzycznymi itp więc osobiście się wstrzymam od proponowania nut Natomiast mogę ładnie uciąć nutki i przygotować odpowiednio do wgrania na serwer, przesłać je opiekunowi by wgrał ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 22 Lipca 2015 Autor #129858 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Nie koniecznie chodzi tu o nowości Chciałabym stworzyć coś, z różnymi typami muzyki żeby każdemu przypasowało- dlatego też prośba do was o ułatwienie mi działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy_seN Napisano 23 Lipca 2015 #311217 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 1. Jetta - I'd love to change the world (matstubs remix) 2. Major Lazer DJ Snake - Lean On 3. Wiz Khalifa - See u again ? 4. Sobota - jebać miłość 5. Tiesto - Secrets 6. Veegas - Lubię Jeansy 7. Waveshock Feat Ania Deko - Come back 8. Lost Frequencies - are u with me 9. Cristian Marchi Feat Luciana - Keep Calm and twerk on. 10. Cristian Marchi - one night 11. Tujamo - Hey Mister (original mix) 12. Benny Bennasi - satisfaction (MaxiGroove Project Remix) 13. Digital Rockers - Because i love you ( Acid Luke & X-Meen Bootleg) 14. John Scatman - Scatman (Acid Luke & X-meen Bootleg) 15. Mikro - Rock Tha Funky Beatz ( Original Mix) 1,2 - musi być koniecznie ! heh Propozycje nutek od P@PJEROWY XSJENZYC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 23 Lipca 2015 Autor #311410 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi