Konradem Napisano 22 Lipca 2015 #310841 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Nick: Konradem Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilku miesięczne. Inny serwer. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9-10 Staż w CS-sie: Rok Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram. Jestem i widzę, że nie zawsze każdy admin nie może być w tym momencie gdy jest potrzebny. Bo nie jesteśmy dziećmi majacymi 12 lat gdy nasz czas poświecany jest na zabawe i rozrywke przez cały dzien. Jestem osoba odpowiedzilna, mam co prawda 18 lat ale moim zdaniem to wiek idealny Każdy to moze powiedziec. Gdybym dostal admina była to by korzyść nie tylko dla mnie ale i dla reszty graczy a także serwera. Kazdy sie przyda. A jeśli będe spełniał swoje obowiazki w nie należyty sposób to zostane zdegradowany do rangi zwykłego gracza. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy. Zależnie od dnia ale 3 dziennie z średniej całego tygodnia jestem. Ze względu na moja prace. Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Konradem/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 23 Lipca 2015 #311109 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Jestem za okresem próbnym. +często na serwerze,gdy brak admina +kultura +wiek +steam +doświadczenie +ilość h na serwerze - Jak na rejestracje w październiku 2014 r. masz stanowczo za mało czasu spędzonego na forum i widać,że się nie udzielasz Ale wszystko da się nadrobić Mor'e7 pragnę Ci przypomnieć,że po coś zostały napisane kryteria które trzeba spełnić i ono brzmi następująco: "- Wchodzenie raz dziennie na forum; " A czas jaki spędził na forum od października to 20min. Jak by inny gracz co jest z nami np. miesiąc i ma wystarczająca ilość godzin przegranych na serwerze i miał tyle samo czasu spędzonego na forum itp to, to by zostało wypomniane nie raz.Dlatego Ja postanowiłem,że owemu graczowi (jak każdy inny) tylko przypomnę. A to chyba jakaś zbrodnia nie jest,nie ? Po prostu jest już wiadome że nie wchodzi raz dziennie tylko raz na miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 24 Lipca 2015 #311658 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Na tak ! + często na serwerze + pomocny + miły + poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SyNTereK Napisano 24 Lipca 2015 #311710 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 No chyba logicznie że muj Krul zostanie adminem Jestem na Tak -Aktywny -Steam <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 25 Lipca 2015 #311803 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Jestem na tak z tego co wiem w miare czesto jestes na serwie powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 25 Lipca 2015 #311819 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Jestem na TAK + Często na serwerze + Kultura + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 27 Lipca 2015 #150922 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Również jestem na Tak Ogarnięty Aktywny Steam Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 27 Lipca 2015 #312505 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi