BadBoy Napisano 22 Lipca 2015 #310799 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Nick: BadBoy[THC] Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć spore.. Posiadałem na Multi-Head FFa przez długi czas .. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam 3586 STEAM_0:0:52056063 Dlaczego Ty: Ostatnimi czasy dużo gram na FFa i zdarza się że niema żadnego admina poza tym w czasie wcześniejszego adminowania byłem lubiany przez graczy ... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależnie od pracy ... W dzień wolny nawet 8h Kontakt: Steam BadBoy Multi-Head Gaming lub forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/BadBoy%5BTHC%5D/80.72.40.110:27026/ Z Pozdrowieniami dla całego zespołu Multi-Head BadBoy[THC] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 22 Lipca 2015 #220598 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 dlaczego straciłeś admina? Jestem na Tak +miałeś admina +spełniasz wszystkie warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 22 Lipca 2015 Autor #310890 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Trochę nabroiłem i musiałem za to zapłacić .... Przez brak aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 22 Lipca 2015 #310899 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dam Ci te tak Aktywny Wiek Mutacja Ogarnia Mial admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 4 Sierpnia 2015 #314658 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 @ref od złożenia podania minęły dwa tygodnie może mógłby opiekun się nim zająć? wiem ,że odrzucenie podania to formalność po spojrzeniu na ostatnią aktywność gracza no ,ale przydało by się rozstrzygnąć ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 4 Sierpnia 2015 #314748 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Gracz przez ostatni tydzień nie pojawił się na serwerze, a ostatnio ranga utracona była właśnie przez małą aktywność. Jak będziesz pewien , że masz czas dla serwera zgłoś się ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 4 Sierpnia 2015 #314749 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi