Go艣膰 Guest Napisano 22 Lipca 2015 #310731 Udost臋pnij Napisano 22 Lipca 2015 Nick: majkeel231 Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 24.08.2014 Czas sp臋dzony na forum: 2m 26s. , ale to dlatego, 偶e nie mog艂em uzyska膰 dost臋pu do konta. Anonimowego przegl膮dania nie liczy, wi臋c chyba zostaje tylko to.. :angry:聽 <_<聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Raczej bezproblemowe聽 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Mia艂em styczno艣膰, ale dawno, my艣l臋, 偶e potrzebuj臋 troch臋 ponownego przyuczenia. 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie聽 聽 聽 Dlaczego Ty?: Chcia艂bym wspom贸c UnBanTeam serwer贸w. Najbardizej na zaniiedbanym DD2 + BF4 :rolleyes:聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: +/- 30 min聽 Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: 聽Nie Co艣 od siebie: My艣l臋, 偶e warto da膰 mi szans臋, nikt nie ma nic do stracenia. Inni gracze mogliby czerpa膰 przyjemno艣膰 z gry z "czystymi" 聽graczami, a reszta zespo艂u mia艂aby wi臋cej czasu na ogarnianie innych rzeczy.聽 :lol:聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 22 Lipca 2015 #310735 Udost臋pnij Napisano 22 Lipca 2015 7 post贸w, brak admina na serwie nie m贸wi膮c 偶e trzeba mie膰 dwumiesi臋czny sta偶聽 聽 聽 聽 Jestem na NIE. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 22 Lipca 2015 #310736 Udost臋pnij Napisano 22 Lipca 2015 Jestem na NIE 聽 -I co z tego 偶e na anonimie siedzia艂e艣 ? mog艂e艣 sobie zrobi膰 nowe konto... 聽 -Brak admina 聽 -Sta偶... 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 @ EDIT : U偶ywaj opcji Edytuj,a co nas to obchodzi...ka偶de t艂umaczenie jest dobre tylko nikt nie jest na tyle odwa偶ny aby sie przyzna膰. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 22 Lipca 2015 #310740 Udost臋pnij Napisano 22 Lipca 2015 Nie mierz wszystkich swoj膮 miar膮 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 22 Lipca 2015 #310741 Udost臋pnij Napisano 22 Lipca 2015 Nie spe艂niasz wymaga艅.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi