Gość Guest Napisano 22 Lipca 2015 #310731 Napisano 22 Lipca 2015 Nick: majkeel231 Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 24.08.2014 Czas spędzony na forum: 2m 26s. , ale to dlatego, że nie mogłem uzyskać dostępu do konta. Anonimowego przeglądania nie liczy, więc chyba zostaje tylko to.. :angry: <_< Doświadczenie w ocenianiu: Raczej bezproblemowe Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Miałem styczność, ale dawno, myślę, że potrzebuję trochę ponownego przyuczenia. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Chciałbym wspomóc UnBanTeam serwerów. Najbardizej na zaniiedbanym DD2 + BF4 :rolleyes: Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: +/- 30 min Dwumiesięczny staż jako Admin: Nie Coś od siebie: Myślę, że warto dać mi szansę, nikt nie ma nic do stracenia. Inni gracze mogliby czerpać przyjemność z gry z "czystymi" graczami, a reszta zespołu miałaby więcej czasu na ogarnianie innych rzeczy. :lol:
isrin Napisano 22 Lipca 2015 #310735 Napisano 22 Lipca 2015 7 postów, brak admina na serwie nie mówiąc że trzeba mieć dwumiesięczny staż Jestem na NIE.
DedFacker Napisano 22 Lipca 2015 #310736 Napisano 22 Lipca 2015 Jestem na NIE -I co z tego że na anonimie siedziałeś ? mogłeś sobie zrobić nowe konto... -Brak admina -Staż... @ EDIT : Używaj opcji Edytuj,a co nas to obchodzi...każde tłumaczenie jest dobre tylko nikt nie jest na tyle odważny aby sie przyznać.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
22 Lip
5
Najaktywniejsi w tym temacie
isrin 1 post
bydlak 1 post
DedFacker 1 post