Kristo Napisano 22 Lipca 2015 #310150 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 [P] Jak trafiłeś na MH? [O] Na MH trafiłem przez przypadek, zostałem źle potraktowany na poprzedniej sieci potem przez chwilę prowadziłem swoją sieć aż zawitałem na MH [P] Kogo najbardziej lubisz z MH? [O] Trudno wymienić i też nie chcę aby ktoś czuł się urażony że go nie wymieniłem. [P] Masz drugie imię? [O] Tak, na drugie imię mam Mateusz . [P] Czym się interesujesz? [O] Interesuję się głównie naszym forum a teraz najbardziej Multi-AMXX. A tak z życia to Piłką nożną, Motory i dziewczyny [P] Jesteś rudy? [O] Nie i nie planuje [P] Ile czasu spędzasz przed komputerem? [O] Nie jestem wstanie policzyć. [P] Ile grasz w cs'a? [O] Będzie już 5 lat. [P] W końcu się doczekałęś ? \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ [O] Tak [P] Twój wiek oznacza również Twoje IQ? [O] Nie wiem @HaZarD974 [P] Dlaczego HardeQ to zrobił? [O] Bo jako pierwszy nie przestraszył się kastracji po nominacji mnie. [P] Jak masz na imię? [O] Robert [P] Jak trafiłeś na M-H? [O] Odpowiedź masz wyżej. [P] Jak to jest być nominowanym [O] W moim przypadku to cudownie, 28 tygodni czekałem i się doczekałem . @555_dni [P] Dlaczego zazwyczaj nie wyciągasz wniosków po popełnionych błędach? Nie przejmuj się hejtami, jesteś dobry chłopak, tylko musisz mieć chłodniejszą głowę. Hejterzy nie mają żadnego wkładu w rozwój sieci, Ty w przeciwieństwie do niektórych się starasz. [O] Dlatego że nie mam odwagi przyznać się do popełnionych błedów, dopiero po jakimś tam czasie to przychodzi samo że źle zrobiłem. [P] Czy odnosisz wrażenie, że przez niektóre osoby jesteś niechciany na MG? [O] Moim zdaniem to co inny człowiek myśli o drugi to jest wyłacznie jego sprawa, mnie akurat nie obchodzą osoby które są w stosunku do mnie chamscy i perfidni. @Malu [P] Z kim wybierasz się na zlot? [O] Siostrą lub z moim ziomkiem [P] W jakiej randze byś się najlepiej czuł? [O] Dla mnie ranga nie ma znaczenia, nie którzy tutaj na MH oceniają mnie że jestem łowcą rang i tylko kolor się dla mnie liczy a nie praca na tej randze. Jeżeli dalej tak sądzą to nie spojrzą na dział Multi-Amxx co ja tam robię, a nie mi piszą że ja składam podania tylko dla kolorków. [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Oczywiście, Piłka nożna, siatkówka [P] Kogo na sieci najbardziej cenisz i za co? [O] Tutaj na MH cenie aż 5 osób 1: @555_dni - Dlatego iż jest bardzo wyrozumiałą i pomocną osobą, doradzi oraz zwróci uwagę aby lepiej coś zrobić. 2: - Bardzo wyrozumiały i szczery człowiek tak samo jak n-ty pomoże, doradzi, można również z nim pogadać jak z człowiekiem. 3: @Malu - Moim zdaniem najlepszy Super Admin na sieci, nie raz potrafi zrobić robotę za czwórkę osób. 4: - Pozytywną dziewczyna, miła, szczera, pomocna oraz ładna . 5: @NumberOne - Pomocny człowiek, ale przed wszystkim wyrozumiały. @NumberOne [P] Czy idziesz w dobrą stronę aby wyrzucić z siebie syndrom napalonego gimbusa przez który różnie o Tobie mówiono? [O] Sądzę że już mi się udało wyrzucić ten syndrom, trochę czuje że jestem innym człowiekiem niż wcześniej. [P] Będziesz dobrze dbać o dział amxx-support?. Po mnie i @555_dni dział umarł, więc musisz się postarać [O] Oczywiście że Tak, postaram się aby już pustkami nie świecił . Do następnej edycji Q&A nominuję @Silverka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Lipca 2015 #310751 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Nie odpowiedziałeś na moje każde pytanie x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 22 Lipca 2015 #310755 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 [P] Czym się interesujesz? [O] Interesuję się głównie naszym forum a teraz najbardziej Multi-AMXX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Lipca 2015 Autor #310756 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Serio?, kurde nie patrzyłem już do tematu z pytaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 22 Lipca 2015 #310765 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Krótkie to Q&A wyszło ale spox wyszło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Lipca 2015 Autor #310795 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 No trochę inaczej to sobie wyobrażałem ale jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 22 Lipca 2015 #310797 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Jeśli dobrze pamiętam, to też zadałem pytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Lipca 2015 Autor #310942 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Trudno się mówi zapomniałem, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Lipca 2015 #311031 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dobra robota Kristo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 22 Lipca 2015 #311032 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 NIE WIERZE. Kto go nominował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor #313993 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi