madman Napisano 11 Lipca 2015 #310649 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Ponieważ nie mogę napisać tam gdzie chciałem, bazgrolę tu. Witam Jak w temacie: zastanawiam się czy admini na serwerach mają pojęcie do czego służy esp i czy wiedzą, że można z niego korzystać będąc na spec`cie. mnóstwo graczy piszę kolejne, czasami nawet naste, jak nie dziesiąte odwołanie od bana. Czy to jest aż tak trudne? Może opiekunowie serwerów powinni zabrać admina na szkolenie na serwerze siedząc z nim jednocześnie na TS i tłumacząc, który klawisz myszy jest lewy. Przecież to jest kpina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 11 Lipca 2015 #310653 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Zgadzam się z Tobą, niektórzy Admin nawet nie wiedzą jak właczyć ESP'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 11 Lipca 2015 #310655 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Co to jest ESP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 11 Lipca 2015 #310656 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Takie zielone modele pod literką w-włączasz pod s wyłączasz. Możesz się śmiać, ale wszyscy admini nowi(będący 1 raz) oraz 2 którzy byli na innych sieciach(niby) nie wiedzieli co to jest esp, a przy włączeniu potrafili napisać że csa zbugowało na specie i pixeluje się za ścianami w miejscach gdzie gracz stoi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 11 Lipca 2015 Autor #310662 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 No to dla mnie wszystko jest już jasne. Temat do zamknięcia lub wykpienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 11 Lipca 2015 #310669 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Nie wiem a może ktoś wklepał w konsole amx_spectate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 11 Lipca 2015 #310682 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Tak to jest jak bierzecie ludzi na "piękne" podanie albo za powody "Wiek" "Siedzi długo" " Nie ogarnia spin" : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi