veegaz Napisano 1 godzinę temu #748624 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nick na serwerze: veegazk4t Wiek: 23 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Kilkuletnie doświadczenie jako admin na upadłym już serwerze. Bylem również BlackListed/ACTeam przez ok. 2 lata, więc odpaleńców potrafię rozpoznać po jednej rundzie. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:Tak SID:STEAM_0:1:195118963 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/id/veegazk4t/ Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/veegazk4t/51.77.57.46:27015/ Kontakt: Steam/dc Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Potrafię ogarnąć chaos, który momentami się dzieje. Potrafię rozpoznać czitera w mgnieniu oka. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash4444 Napisano 1 godzinę temu #748625 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nie ma lepszej opcji na admina, zdecydowanie wie co robić. Byłem adminem na tej samym serwerze wiec wiem co gościu potrafi. A z tymi cziterami nie żartował. A wg mnie potrzebny jest ktoś taki na serwerze. Zdecydowanie na tak. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuMiS_^^ Napisano 40 minut temu Admin CS 1.6 PAINTBALL #748632 Udostępnij Napisano 40 minut temu Gracz jest ogarnięty, widać doświadczenie i dobrą znajomość gry, natomiast jego styl gry od dłuższego czasu budzi u mnie mieszane odczucia. Kilkukrotnie były na niego robione SS-y i mimo że otrzymał UB, sytuacje te pokazują, że jego gra bywa kontrowersyjna i wzbudza wątpliwości. Dodatkowo byłem ostatnio świadkiem sytuacji, gdzie wdawał się w wyzwiska z innym graczem, co również nie świadczy najlepiej w kontekście kandydata na admina Dlatego na ten moment nie jestem ani na tak ani na nie Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi