Skocz do zawartości

Podanie veegaz

veegaz

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na serwerze: veegazk4t
Znajomość AMXX (0/8): 8
Doświadczenie: Kilkuletnie doświadczenie jako admin na upadłym już serwerze.  Bylem również BlackListed/ACTeam przez ok. 2 lata, więc odpaleńców  potrafię rozpoznać po jednej rundzie. 
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:Tak
SID:STEAM_0:1:195118963
Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/id/veegazk4t/
Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/veegazk4t/51.77.57.46:27015/ 
Kontakt: Steam/dc
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Potrafię ogarnąć chaos, który momentami się dzieje. Potrafię rozpoznać czitera w mgnieniu oka. 

• Admin CS 1.6 PAINTBALL

Gracz jest ogarnięty, widać doświadczenie i dobrą znajomość gry, natomiast jego styl gry od dłuższego czasu budzi u mnie mieszane odczucia. Kilkukrotnie były na niego robione SS-y i mimo że otrzymał UB, sytuacje te pokazują, że jego gra bywa kontrowersyjna i wzbudza wątpliwości.

Dodatkowo byłem ostatnio świadkiem sytuacji, gdzie wdawał się w wyzwiska z innym graczem, co również nie świadczy najlepiej w kontekście kandydata na admina

Dlatego na ten moment nie jestem ani na tak ani na nie

• Kobieta

Doświadczenie może i jest, ale nie jestem przekonana czy skrypty na których grasz są wzorem do naśladowania- czysta gra to moim zdaniem wyznacznik dobrego admina. Co do kultury nie byłam świadkiem złego zachowania, wręcz przeciwnie potrafiłeś ustawić do pionu co niejednego gracza :)  Jestem na TAK i NIE. Chciałabym zobaczyć twoją grę bez tych wszystkich dodatków ;)