remciu1 Napisano 2 godziny temu #748745 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nick: remciu Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam byłem adminem tutaj w 2018 roku. Byłem też na paru innych serwerach więc wiem z czym to się je. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 10lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem aktywnym graczem który chce nieść pomoc graczom na serwerze. Dodatkowe ręce do pracy się przydadzą z racji tego że jest mało administratorów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h Kontakt: Steam, Forum, Dc Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/remciu/51.77.57.46:27025/ d3MON OF S4TAN666 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3MON OF S4TAN666 Napisano 1 godzinę temu #748749 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu +rep wiek +rep doświadczenie +rep staż +rep steam +/- GT, ostatnie 3d nie było Cię na serverze, ale myślę że z rolą administratora, będziesz raczej wbijać częściej A co do administratorów to prawda, tak naprawde na server w miare aktywnych jest tylko dwóch @ Rav3n i @ Grvby więc przydałyby się dodatkowe ręce do pomocy, pozdro Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi