ksiezyc Napisano 11 Lipca 2015 #310595 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Co Wy na to, aby wrzucić na serwer, by móc cały czas przechodzić przez ludzi ze swojego teamu ? Częste bloki są denerwujące, tak więc słucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goraco Napisano 15 Sierpnia 2015 #318496 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Są tego Plusy jak i minusy pierwszy + tak jak wspomniałeś żadnych bloków nie będzie minus lub dwa jest taki Brak podsadzania się na jakiś mapkach + jak dobrze wiem jak stoi postać przed tobą i Smoke to widać przez niego wszystko((chyba nie wiem czy napewno)) Ja tu odaje głos neutralny bo tak jak mówię są tego plusy jak i minusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax #URLOP Napisano 18 Sierpnia 2015 #319463 Administrator Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 FFA to u nas jeden z nielicznych serwerów, które są w miarę ''normalne''. Nie będziemy z niego tworzyć jakiegoś 4funa, oraz ten plugin może podwyższyć CPU serwera, co za tym idą większe lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax #URLOP Napisano 18 Sierpnia 2015 #319464 Administrator Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi