ksiezyc Napisano 11 Lipca 2015 #310595 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Co Wy na to, aby wrzucić na serwer, by móc cały czas przechodzić przez ludzi ze swojego teamu ? Częste bloki są denerwujące, tak więc słucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goraco Napisano 15 Sierpnia 2015 #318496 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Są tego Plusy jak i minusy pierwszy + tak jak wspomniałeś żadnych bloków nie będzie minus lub dwa jest taki Brak podsadzania się na jakiś mapkach + jak dobrze wiem jak stoi postać przed tobą i Smoke to widać przez niego wszystko((chyba nie wiem czy napewno)) Ja tu odaje głos neutralny bo tak jak mówię są tego plusy jak i minusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Sierpnia 2015 #319463 Administrator Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 FFA to u nas jeden z nielicznych serwerów, które są w miarę ''normalne''. Nie będziemy z niego tworzyć jakiegoś 4funa, oraz ten plugin może podwyższyć CPU serwera, co za tym idą większe lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Sierpnia 2015 #319464 Administrator Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi