WoJtAs Napisano 4 godziny temu #748948 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Nick na serwerze: WoJtAs Wiek: 31 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Wielkie. Potrafie pisać klasy, perki, skrypty. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak SID: 76561197965591148 Link do profilu na STEAM: Społeczność Steam :: WoJtAs Link do profilu na Game Tracker: GameTracker.com : Player Page for WoJtAs Kontakt: fb, discord, messenger, tg Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam wieloletnie doswiadczenie w adminowaniu, pomocy w prowadzeniu serwerowni, pisaniu skryptów, obsludze amxx oraz wielogodzinne korzystanie z serwera 45k od 2017 roku. Na starym GT miałem przegrane na nim okolo 31dni łącznie. Z racji, że wróciłem do gry, całkiem nieźle mi to idzie, chciałbym móc choć trochę wspomóc administrację, żeby grało się przyjemniej:) Niektórzy mnie pamiętaja, tak jak nawet Administrator Aquax Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi