WoJtAs Napisano 4 Lutego #748948 Napisano 4 Lutego Nick na serwerze: WoJtAs Wiek: 31 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Wielkie. Potrafie pisać klasy, perki, skrypty. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak SID: 76561197965591148 Link do profilu na STEAM: Społeczność Steam :: WoJtAs Link do profilu na Game Tracker: GameTracker.com : Player Page for WoJtAs Kontakt: fb, discord, messenger, tg Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam wieloletnie doswiadczenie w adminowaniu, pomocy w prowadzeniu serwerowni, pisaniu skryptów, obsludze amxx oraz wielogodzinne korzystanie z serwera 45k od 2017 roku. Na starym GT miałem przegrane na nim okolo 31dni łącznie. Z racji, że wróciłem do gry, całkiem nieźle mi to idzie, chciałbym móc choć trochę wspomóc administrację, żeby grało się przyjemniej:) Niektórzy mnie pamiętaja, tak jak nawet Administrator Aquax
strafelegit Napisano 2 godziny temu #749152 Napisano 2 godziny temu Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
4 Lut
1
10 Lut
1
Najaktywniejsi w tym temacie
WoJtAs 1 post
strafelegit 1 post