GuMiS_^^ Napisano Czwartek o 21:39 #749045 Napisano Czwartek o 21:39 Nick: GuMiS^^ Wiek:18 Link do BanID:https://banid.pl/kto?to=0:0:922838243 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Codziennie zaglądam na forum. Jako moderator mam stały kontakt ze zgłoszeniami, tematami administracyjnymi i sytuacjami wymagającymi reakcji. Coś o sobie: Jestem osobą spokojną, cierpliwą i konkretną. Nie działam pod wpływem emocji, tylko na podstawie zasad i sytuacji, którą widzę. Potrafię rozmawiać z ludźmi, ale też stanowczo reagować, kiedy ktoś przesadza. Nie szukam konfliktów, ale nie mam problemu, żeby je kończyć, kiedy jest taka potrzeba. Doświadczenie: Ponad rok doświadczenia jako admin na Paintballu. W tym czasie wielokrotnie reagowałem na zgłoszenia, konflikty między graczami oraz sytuacje wymagające szybkiej i konkretnej decyzji. Dlaczego Ty: Uważam, że nadaję się na tę funkcję, ponieważ mam doświadczenie w realnym ogarnianiu problemów, znam zasady panujące na serwerach i potrafię działać rzeczowo. Jestem dostępny głównie w weekendy, kiedy na serwerach jest największy ruch i najwięcej zgłoszeń. Funkcja support admina to odpowiedzialność i szybka reakcja dokładnie to robię już jako admin na paintballu. remciu1 dodał reakcję 1
Opiekun Sieci Born Napisano 1 godzinę temu #749157 Opiekun Sieci Napisano 1 godzinę temu Podaj mi SID na PW i dodam uprawnienia w pierwszej wolnej chwili GuMiS_^^ dodał reakcję 1
Opiekun Sieci Born Napisano 1 godzinę temu #749158 Opiekun Sieci Napisano 1 godzinę temu Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
10 Lut
2
5 Lut
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Born 2 posts
GuMiS_^^ 1 post
Popularne Dni
10 Lut 2026
2 posts
5 Lut 2026
1 post
Popular Posts
GuMiS_^^
Nick: GuMiS^^ Wiek:18 Link do BanID:https://banid.pl/kto?to=0:0:922838243 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Codziennie zaglądam na forum. Jako moderator mam stały kontak