GRAJEKV8 Napisano 6 Lutego #749063 Napisano 6 Lutego Witam Nick: GRAJEK Wiek: 32 wiosenki Doświadczenie (w byciu adminem): kilka lat temu kiedy się grało za gówniarza to było tego sporo. Znajomość AMXX (W skali 1-10): musiałbym sobie przypomnieć ale na obecną chwilę 3 Staż w CS-sie: między 8 - 10 lat grania z przerwami Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Uważam że nadaję się na admina, ponieważ jestem aktywnym oraz doświadczonym graczem z wieloletnim stażem, jestem spokojny obiektywny i nie działam pod wpływem emocji. Zależy mi na dobrej atmosferze na serwerze oraz na tym, aby gra była fair dla wszystkich graczy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: między 3-4 h Kontakt: Link do GameTracker'a: pemeq dodał reakcję 1
d3MON OF S4TAN666 Napisano 7 Lutego #749066 Napisano 7 Lutego +wiek +steam -amx -kontakt -GT, składasz podanie na admina nie podając w ogóle GT? - Tak samo tytuł podania, pdanie na admina, trochę niedopatrzeń jest, do tego konto na forum założone 3msc temu jestem na NIE Dopiero nie dawno złożył podanie na admina @ remciu1 a już jest kolejne, do tego na serverze raczej często cheaterów nie ma, albo prawie wcale nawet, więc nie wiem czy tyle adminów ma sens w ogóle
Opiekun Sieci Born Napisano 17 Lutego #749239 Opiekun Sieci Napisano 17 Lutego Na ten moment wolę odrzucić Twoje podanie. Spróbuj następnym razem Ponowne podanie można składać dwa tygodnie od odrzucenia podania
Opiekun Sieci Born Napisano 17 Lutego #749240 Opiekun Sieci Napisano 17 Lutego Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
17 Lut
2
6 Lut
1
7 Lut
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Born 2 posts
d3MON OF S4TAN666 1 post
GRAJEKV8 1 post
Popularne Dni
17 Lut 2026
2 posts
6 Lut 2026
1 post
7 Lut 2026
1 post
Popular Posts
GRAJEKV8
Witam Nick: GRAJEK Wiek: 32 wiosenki Doświadczenie (w byciu adminem): kilka lat temu kiedy się grało za gówniarza to było tego sporo. Znajomość AMXX (W skali 1-10): musiałbym sobie przypomnie