veegaz Napisano 7 Lutego #749095 Napisano 7 Lutego (edytowane) Twój nick podczas gry:veegazk4t Godzina, data zdarzenia:teraz Mapa:westwood STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:195118963 Uzasadnienie:Dostałem bana na demka od admina, który nie ma pojęcia czym są skrypty, wh etc. wiec licze na bardzo dobrze rozpisane demko z jej strony *Demka z serwera: megawrzuta.pl/egkchdat @ UB Team We wzorze było napisane o demkach z numerami 1,2,3 dlatego westa nie wstawilem. Westwood - megawrzuta.pl/9fcekbbu Edytowane 8 Lutego przez veegaz
Piesy Napisano 8 Lutego #749103 Napisano 8 Lutego (edytowane) @ UB Team weź któryś przeskanuj te demka. Bo ja nie wiem kiedy będę miał dostęp do komputera. @ veegaz w przypadku takiego bana demka nie bedą rozpisywane chyba że skaner coś wykaże, demka zostaną przeskanowanie programem unreal demo skaner i w zależności co będzie to okaże się czy UB czy bez Edytowane 8 Lutego przez Piesy
call_me_Lukas Napisano 8 Lutego #749107 Napisano 8 Lutego @ veegaz A ja liczę, że dostarczysz prawidłowe demo z mapy westwood. Po wrzuceniu w nasz system demek są n/w mapy: de_lidl Inferno de_alexandria 24h na dostarczenie demka- prawidłowego.
call_me_Lukas Napisano 8 Lutego #749111 Napisano 8 Lutego Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
8 Lut
3
7 Lut
1
Najaktywniejsi w tym temacie
call_me_Lukas 2 posts