niemambiale Napisano 1 godzinę temu #749286 Napisano 1 godzinę temu Nick na serwerze: NIE MAM BIAŁE? Wiek: 26 Znajomość AMXX (0/8): 5 Doświadczenie: Byłem dwukrotnie adminen na tym serwerze pod nickiem: achmedwisimulacha. Wracam do gierki po 3 latach,mam bardzo dużo czasu po godzinie 15:00,chciałbym sie na stałe opiekować serwerem. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:Tak,oczywiście.Specjalnie zakupiłem w tym momencie nowy steam aby złożyć podanie. Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199881038780/ Kontakt: Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem oddany tej grze od dawna, właściwie od czasów kafejek internetowych, jestem rocznik 2000 więc to już wygrana, od małego gram w te grę, dwukrotnie byłem adminem na serwerze cod mod 45k pod nickiem "achmedwisimulachznam amx, wiem co robic, mam czas, chętnie poświece swój czas aby serwer działał jak potrzeba.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
21 Lut
1
Najaktywniejsi w tym temacie
niemambiale 1 post
Popularne Dni
21 Lut 2026
1 post