Luster17 Napisano 3 godziny temu #749303 Napisano 3 godziny temu Czooołem :] Jakiś czas temu zlokalizowałem bug na serwerze. Mianowicie będąc terrorystą, który uwielbia od czasu do czasu wjechać środkiem na SITE A zauważyłem rażący błąd. Jeśli czas nie spadnie poniżej 1:30, a znajduję się pod SITE A od strony respa CT to zaczyna pojawiać się komunikat o opuszczeniu respa 1/4, inaczej mnie wyrzuci. I fakt działa, bo mnie raz wyrzuciło z serwera (nie spodziewałem się tego) Proszę o sprawdzenie tego bądź ewentualne odniesienie się do tego tematu. Pozdrawiam jak zwykle ten sam (L)uSTeR :] ps. Załączyłem zdjęcie, gdzie dokładnie zaczyna to crashować. mar_cin dodał reakcję 1 Cytuj
mar_cin Napisano 2 godziny temu #749310 Napisano 2 godziny temu Też kilka razy mi się to zdarzyło i nie wiedziałem o co do końca chodzi xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
22 Lut
2
Najaktywniejsi w tym temacie
Luster17 1 post
mar_cin 1 post
Popularne Dni
22 Lut 2026
2 posts
Popular Posts
Luster17
Czooołem :] Jakiś czas temu zlokalizowałem bug na serwerze. Mianowicie będąc terrorystą, który uwielbia od czasu do czasu wjechać środkiem na SITE A zauważyłem rażący błąd. Jeśli czas nie
Posted Images